Over mij

Even voorstellen

Ik ben Marlène van de Plasse, ik ben heel trots dat ik op jonge leeftijd dit bedrijf gestart ben. Ik heb mijn hele leven al een passie gehad om mensen mooi te maken, mijn vriendinnen waren vroeger en nu altijd bereid om model voor mij te zitten.
Daarom ben ik na mijn MAVO begonnen aan de Kappersacademie in Rotterdam, in 2 jaar tijd heb ik alle papieren gehaald voor allround kapper. Hierna ben ik gestart met de opleiding voor visagie bij de school van Mieke Petiet. In juni 2017 heb ik diploma gehaald voor visagiste. Omdat ik het zo leuk vind ben ik ook de Masterclass opleiding van de school van Mieke Petiet gaan doen.
In de tussentijd heb ik verschillende opdrachten gedaan voor muziektheater Tilburg, stichting Dansz, Balletstudio Free, open luchtspektakel E-njen en de Pontes scholengemeenschap.
Afgelopen najaar heb ik meegedaan aan de wedstrijd voor visagie Benelux, hier heb ik de 2e plaats behaald.
Ook heb ik inmiddels al een paar bruidjes mooi mogen maken voor de grote dag. Heel bijzonder om een bijdrage te leveren aan voor hen zo belangrijke dag.

Ik hoop veel mensen te ontvangen in mijn salon en dat iedereen tevreden en met een goed gevoel de deur uit gaat. Mocht dit niet
het geval zijn, laat het me weten dan kunnen we hiervoor proberen een oplossing te vinden